Verkeersexamen

 

Instructies voor de school Routekaart Examenapp Met welke regels krijg je te maken? Waaraan moet je fiets voldoen? Deelnemende scholen Uitslagen Het theoretisch verkeersexamen is voor de regio noord gepland op dinsdag 30 maart 2021.
Het praktisch examen wordt gehouden in de week van 17 t/m 21 mei 2021.Vanaf november 2020 kun je de verkeersexamens voor 2021 bestellen. Ook dit schooljaar bieden we de keuze tussen een digitale en een schriftelijke versie van het VVN theoretisch Verkeersexamen. Bestellingen van het schriftelijk examen worden begin maart uitgeleverd. Licenties voor het digitale examen zijn de volgende werkdag beschikbaar in het licentieportaal en moeten vervolgens worden gekoppeld aan Basispoort.Het bestellen gaat eenvoudig met het VVN-account waarmee je ook de aantallen voor VVN verkeersmethode opgeeft. Heb je nog geen VVN-account, dan kun je dit aanvragen en direct je bestelling doorgeven. Je geeft de aantallen door en maakt een keuze voor het digitale of schriftelijke VVN theoretisch Verkeersexamen.

N.B.:
In Lelystad betaalt de afdeling met de subsidie van de gemeente het theoretisch Verkeersexamen. Je plaatst als school zelf de bestelling en geeft in het veld “afwijkend factuuradres” het mail-adres wat je na het verzenden van het aanmeldingsformulier ontvangt.
De afdeling ontvangt dan een overzicht van de bestellingen en krijgt na controle de factuur.

Kijk voor meer informatie op https://examen.vvn.nl/

Foto van de start op 13 mei 2019

Het praktisch verkeersexamen wordt mede mogelijk gemaakt door:
Reacties gesloten.